1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Tim Sweeney, CEO van Epic Games, heeft laten weten dat er waarschijnlijk de komende jaren geen nieuwe spellen uitkomen in de Unreal Tournament-franchise. Dat maakte Sweeney bekend in een interview met G4TV.

Sweeney liet dat weten in de volgende context: "Unreal Tournament is zeker weten een belangrijke prioriteit op lange termijn, maar we hebben geen release van een groot retail spel gepland in de serie voor een aantal jaar. Dus die inspanningen staan eigenlijk in de wacht, terwijl we werken aan een paar andere initiatieven."

Het meest recente spel in de franchise was Unreal Tournament 3, het spel was een succes en kwam uit op de pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Later kwam voor het spel nog het ‘Titan Pack’ uit, de uitbreiding gaf een positieve impuls aan de verkopen.

Volgens Sweeney doet de community van Unreal Tournament het erg goed. "We lossen het Unreal Tournament 4 en 5 probleem bijna zelf op door een toolset vrij te geven. De community heeft meer gedaan dan we zelf zouden kunnen doen intern."