1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Epic Games, de uitgever van onder andere Unreal Tournament 3, heeft besloten om Unreal Tournament 3 ook te gaan lanceren op de Xbox 360. De versie moet deze zomer het levenslicht zien.

Unreal Tournament is een van de meest populaire first-person shooters. De speler gaat met onechte wezens de strijdt aan in een virtuele wereld. De game staat niet dicht bij de werkelijkheid, maar wordt wel als zeer goed beschouwd door gamers. Voor de editie op de 360 heeft Epic Games besloten een paar nieuwe charachters en vijf maps toe te voegen aan de game. Op dit moment is de game alleen beschikbaar op de PlayStation 3 en de PC.

"We vinden het geweldig dat Unreal Tournament 3 nu ook uitkomt voor de Xbox 360," aldus Mark Rein, onderdirecteur van Epic Games. "UT3 is een heftige game met spectaculaire omgevingen, wapens en voertuigen, of je nu tegen onze geweldige computergestuurde ‘bots’ speelt of online vrienden uitdaagt via Xbox LIVE. De uitgebreide multiplayer-gametypen komen fantastisch tot hun recht op Xbox LIVE."

"We zijn heel blij dat Xbox 360-gamers deze zomer ook Unreal Tournament 3 kunnen gaan spelen," aldus Mona Hamilton, onderdirecteur marketing van Midway Home Entertainment. "Er zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem en de pc. Binnenkort kunnen spelers ook op de Xbox360 de FPS-actie uit Unreal Tournament 3 beleven met nieuwe personages, kaarten en een splitscreen-functie."