min

Tags in dit artikel

, , ,

Infinity Ward heeft gisteren de eerste multiplayer trailer van Modern Warfare 2 online gezet. Er waren al een trailer en een teaser uit, maar dit is de eerste echte kijk op de multiplayer.

Het eerste dat opvalt zijn de ongelooflijke graphics, vooral van het eigen wapen. De trailer laat een nieuwe feature zien voor wat betreft de killstreakbeloningen. In Call of Duty: Modern Warfare was het zo dat je bij een aantal kills achter elkaar een beloning kreeg. Eerst een radar, daarna een aistrike en vervolgens een helikopter.

In Modern Warfare 2 kun je nieuwe beloningen vrijspelen en voor aanvang van een multiplayersessie kiezen welke beloningen je wilt gebruiken na een killstreak. In totaal zijn er vijftien beloningen, in de trailer wordt de AC130-beloning getoond.

Zodra je een aantal kills achter elkaar hebt gemaakt, mag je plaatsnemen achter de kanonnen van het AC130 gunship en kun je dood en verderf zaaien op de grond. Je tegenstanders kunnen proberen je vliegtuig uit de lucht te schieten. Verder toont de trailer de nieuwe challenge "buzzkill", die 100 punten waard is.