1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Afgelopen weekend zijn op MacRumors de eerste foto’s van de verpakking en de DVD van Snow Leopard opgedoken. Afgelopen week zou het besturingssysteem al de Golden Master-status bereikt hebben al is dat tot nu toe door niemand bevestigd.

Op de foto’s is een DVD te zien die exact overeenkomt met het applicatie-icoon van de installer in de laatste Snow Leopard-build (10A432) waarvan wordt gesteld dat het de Gold Master is. Op de foto’s is een Portugese versie van het verpakkingsmateriaal en de DVD afgebeeld.

Opvallend is dat Apple echt de nadruk lijkt te leggen op de codenaam Snow Leopard. De DVD is slechts wit met als opschrift ‘Mac OS X Snow Leopard’ en een sneeuwluipaard op de voorzijde. Ook de verpakking is, in tegenstelling tot de verpakking van Leopard, nogal eenvoudig.

Daarnaast zijn er van een andere bron ook een tweetal foto’s opgedoken die dezelfde verpakking en DVD weergeven:

Inmiddels is door MacRumors ook bevestigd dat het hier om de originele retail-verpakking gaat waarin Snow Leopard dus straks in de winkel zal liggen. Tevens gaan er geruchten dat Snow Leopard niet in september, maar al vanaf 28 augustus in de schappen zal liggen.