1 min

Aiden heeft onlangs de Belgische SAP-specialist Vigor overgenomen. Dit is de tweede Belgische acquisitie van de Nederlandse SAP-consultant.

Met de overname krijgt Aiden meer vaste grond onder de voeten in de Belgische markt. In februari werd ook de Belgische S/4HANA-specialist Nessi aan Aiden toegevoegd. Het nu overgenomen Vigor specialiseert zich in SAP Business One.

Sterkere Belgische positie

De tweede Belgische overname moet Aiden helpen een sterkere positie in te nemen als SAP-specialist in het mkb, door een breed portfolio diensten en managed services aan te bieden. Ook draagt het bij aan de verdere expansie in de rest van West-Europa. Verwacht wordt dat in België nog meer overnames zullen plaatsvinden.

Natuurlijke stap

Vigor ziet de overname als een natuurlijke stap. “Om zowel voor de markt als medewerkers interessant te blijven, moet je simpelweg meegroeien”, zegt oprichter en eigenaar Jeroen Swanborn. “Als onderdeel van een grotere organisatie worden we niet alleen aantrekkelijker voor deze partijen, maar kunnen we ook samen verder investeren in kennis in het snel evoluerende SAP-portfolio en een one-stop-shop vormen voor de Benelux-klanten.”

De oplossingen van Vigor worden gebruikt door ruim 90 Belgische mkb’ers. Jeroen Swanborn wordt binnen de Belgische Aiden-organisatie Business Unit Director voor SAP Business One. Kris Deroo, voormalig directeur van Nessi, is managing director en als Business Unit Director verantwoordelijk voor de Belgische S/4HANA-activiteiten.

Lees ook: SAP komt met GROW with SAP, ERP voor middelgrote bedrijven