1 min

Tags in dit artikel

,

Warcraft-, Starcraft- en Diablo-spelers moesten een Battle.net-account hebben om hun Blizzard-games online te kunnen spelen, maar met de grootste game ‘World of Warcraft’ had je geen Battle.net-account nodig.

Op 11 november komt daar verandering in en moeten alle World of Warcraft-spelers een Battle.net-account hebben om in te kunnen loggen. Blizzard raadt daarom ook aan om zo snel mogelijk je World of Warcraft-account te linken met een Battle.net-account.

Door deze update komen er een hoop nieuwe functies voor de Battle.net-gebruikers bij. Een van de grootste en belangrijkste functie is het cross-realm chatten, met deze functie kun je chatten met iemand van een andere game, bijvoorbeeld jij speelt World of Warcraft dan kan je nog altijd met iemand chatten die Diablo speelt. Verder heeft Blizzard een soort compensatie gemaakt voor alle World of Warcraft gamers. Indien je jouw World of Warcraft-account linkt met een Battle.net-account zal je een extra huisdier krijgen. Helaas is het niet een heel bijzonder huisdier, het zou namelijk om een pinguïn gaan.