1 min

Ubisoft heeft het eerste deel van Assassin’s Creed II: Lineage online gezet. Het is een video die draait om Assassin’s Creed II en meer informatie geeft over het spel en wat er aan het verhaal van het spel vooraf is gegaan.

Het verhaal van Assassin’s Creed II: Lineage wordt verteld vanuit de ogen van Giovanni Auditore, de vader van het hoofdpersonage in het spel, Ezio. Net als zijn zoon en zijn voorouders is Giovanni Auditore ook een ‘Assassin’. De video is een prequel op het verhaal uit het spel. Ook Ezio zelf zien we al terug in de korte film.

Het eerste deel van de film is hier te bekijken. De film bevat echte acteurs en special effects. Vorig jaar nam Ubisoft de studio Hybride Technologies over. Deze studio is bekend geworden met de special effects en post finishing van films als ‘300’ en ‘Sin City’. Assassin’s Creed II: Lineage is het eerste project van de studio voor Ubisoft. De complete film zal gaan bestaan uit ongeveer 3 van deze delen. Deel 2 wordt binnen enkele weken verwacht. Het spel zelf staat gepland voor een release op 20 november voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc.