1 min

Tags in dit artikel

,

De fabrikant Peek heeft besloten om, in navolging op het email-apparaat, een apparaat uit de brengen dat volledig op Twitter-gericht is. De TwitterPeek, zo is het apparaat gedoopt.

Met het apparaat is enkel Twitteren toegestaan. E-mailen, bellen, sms’en, internetten en dergelijk worden niet ondersteund. Maar men kan er wel mee Twitteren. Dit Twitteren is uiteraard gratis en men zit niet vast aan een maandelijks abonnement.

De TwitterPeek gaat tegen 200 dollar weg en biedt hiervoor dan een levenslange garantie dat men overal kan Twitteren. De verslaafde Twitteraar heeft mogelijk trouwens helemaal niets aan het apparaat. Er is nog geen release-date bekend en er zit eveneens geen camera op. Dat betekent dus dat men geen foto’s en filmpjes kan maken, om die vervolgens te tweeten.


Daarbij komt nog dat de meeste telefoons zelf al ondersteuning bieden voor Twittter via het mobiele internet, of door middel van een applicatie. Al met al lijkt de TwitterPeek geen succes te worden, of dit opmerkelijke apparaat ook in Nederland mogen aanschouwen, is niet duidelijk. De kans lijkt, realistisch gezien, erg klein in ieder geval.