Bobby Kotick van Activision Blizzard heeft aangegeven dat hij denkt dat Modern Warfare 2 het best verkopende spel zal worden van de kerstperiode. Dit liet hij weten tijdens een presentatie van de financiële resultaten over het derde kwartaal.

Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, bespreekt de spellen StarCraft 2, Modern Warfare 2 en Guitar Hero tijdens hun presentatie. Hij heeft aangegeven dat hij denkt dat Modern Warfare 2 het meest verkochte spel tijdens de feestdagen zal worden. Deze uitspraak leidt hij af van onder andere de hoeveelheid pre-orders die geplaatst zijn. Het aantal heeft hun verwachtingen overtroffen. Zo is bijvoorbeeld de Prestige Edition al volledig uitverkocht voordat hij in de winkels ligt.

Activision heeft ook aangegeven dat ze zich niet bepaald zorgen maken over de vele klachten die binnen lijken te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er geen dedicated servers in de pc-versie zitten. Mike Griffiths, CEO van Activison verteld, "We houden het natuurlijk wel zeer strak in de gaten, maar we zijn er niet echt bezorgd over".

Bobby Kotick vertelt over Guitar Hero, "De Guitar Hero-franchise was dit jaar de best verkochte third party-franchise in Noord-Amerika en Europa". De verkoop van Guitar Hero 5 ligt op dezelfde lijn als de resultaten van The Beatles: Rock Band.

Activision Blizzard heeft daarnaast ook nog aangeven dat StarCraft II nog steeds staat gepland voor een release in de eerste helft van volgend jaar. Veel nieuws is er niet over de strategiegame te vertellen. Wel vertelt Mike Griffiths dat ze al bezig zijn met het afronden van het spel en dat ze binnenkort naar de bèta versie toe gaan werken. Morhaime verteld over de game, "Het zal zeer groots worden als de game eenmaal verschijnt".

De winstresultaten van Activision Blizzard zijn niet om over te klagen, ondanks de financiële crisis. Zo is er maar een kleine daling van de omzet geweest. De omzet liep van 711 miljoen dollar terug naar 703 miljoen dollar. Daarnaast wist het bedrijf dit jaar een winst te maken van 15 miljoen dollar, wat vorig jaar een verlies was van 108 miljoen dollar.