Activision verwacht het immense succes van Call of Duty: Modern Warfare 2 niet te overtreffen met het aankomende deel. Helemaal onverwacht is dat natuurlijk niet, gezien de grootte van het succes van de voorganger.

CEO (Activision Publishing), Mike Griffith, vertelde het volgende: "We hebben niet gepland om hetzelfde grote succes te behalen met de titel van dit jaar." Mede omdat bij de launch van Call of Duty: Modern Warfare 2 veel van de concurrerende spellen uitweken naar het eerste kwartaal van 2010. Desalniettemin heeft Activision er uiteraard wel nog vertrouwen in dat het volgende deel in de Call of Duty-franchise ook weer een succesvol en kwalitatief goed spel wordt. Op 18 januari 2010 werd door Call of Duty: Modern Warfare 2 de grens van één miljard dollar aan omzet doorbroken.

Ook maakte Activision de andere plannen voor dit jaar in het kort bekend, zo komt er een nieuwe Guitar Hero en komt DJ Hero 2. Ook komt er een nieuw deel uit in de Tony Hawk-franchise, dat weer gebruik zal gaan maken van de skateboard-controller. Daarnaast liet Griffith nog weten dat de verkopen van Tony Hawk: Ride "niet zo hoog waren als gehoopt", maar dat de controller mogelijk voor andere spellen gebruikt gaat worden. In 2010 zullen er ook nieuwe spellen komen in de James Bond- én Spiderman-franchise.