1 min

Sony Computer Entertainment Europe liet in een bericht weten dat de gratis muziekvideoservice VidZone het erg goed doet. In Nederland is de service pas sinds 26 november beschikbaar.

SCEE maakte bekend dat de service na 6 maanden al 2 miljoen keer is gedownload, door mensen uit 18 verschillende landen. Al deze PlayStation 3-gebruikers hebben samen al meer dan 200 miljoen verschillende video’s bekeken. Het team achter VidZone wijdt het succes aan de inhoud van de service. Duizenden onafhankelijke platenmaatschappijen en grote internationale platenmaatschappijen doen mee aan de service. Zo zijn er bijvoorbeeld ook exclusieve interviews, live beelden en beelden van achter de schermen van artiesten als Groove Armada, The Prodigy, Kasabian, Placebo, U2 en Jamie Cullum.

VidZone stelt gebruikers in staat om gratis videoclips van nationale en internationale artiesten te bekijken. Er kunnen zelf afspeellijsten samengesteld worden en het is mogelijk om video’s te streamen naar de PlayStation Portable vanaf de PlayStation 3 via de remote play functie.