19 maart kwam in ons land God of War III uit, het spel deed wat zijn twee voorgangers al eerder deden, een groot succes worden. Sony kondigde eerder al God of War Collection aan, maar komt nu met een alternatief.

Sony kondigde vandaag de God of War Trilogy aan, een verzameling van alle drie de spellen in de serie voor 89,99 euro. De box komt tegelijk uit met de God of War Collection. De ‘Collection’ zal voor 39,99 euro over de toonbank gaan en bevat de eerste twee spellen uit de serie.

Ondertussen is het spel alleen nog voor de PAL-regionen aangekondigd. In Groot-Brittannië, Ierland en Oostenrijk ligt het spel vanaf 30 april in de winkels. Australië en Nieuw-Zeeland kunnen vanaf 29 april de ‘Trilogy’ en de ‘Collection’ in huis halen en de overige PAL-landen, waaronder Nederland, kunnen al vanaf 28 april met de nieuwe verzamelingen aan de gang.

Of de God of War Trilogy en God of War Collection ook naar Amerika en Azië komen is nog niet bekend. Dit keer zijn we echter niet degene die het langst moeten wachten tot we aan de slag kunnen met de spellen.