1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Het derde deel van de beroemde Fable-serie zal volgende maand voor het eerst getoond worden op Microsoft’s X10-evenement. Dat werd bekend gemaakt op de Fable III-pagina op Facebook.

Het evenement zal volgende maand in San Francisco plaatsvinden op 10 en 11 februari. "Natuurlijk is Lionhead erg enthousiast om de nieuwste dingen van Fable III te tonen, maar we kijken ook erg veel uit naar de andere spellen en aankondigingen", aldus het bericht. Fable III gaat zich 50 jaar na de avonturen van het voorgaande deel afspelen en moet eind 2010 voor de Xbox 360 in de winkels liggen.

X10 is het Xbox 360-evenement van Microsoft. Het evenement werd jaarlijks gehouden vanaf 2001 tot 2006 in Europa. In 2007 en 2008 was er een kleinere show in Canada. 2009 werd volledig overgeslagen en nu is Microsoft terug met de show in San Francisco. Wat er precies op de show wordt getoond is nog niet bekend, hoogstwaarschijnlijk worden onder andere Crackdown 2, Halo: Reach en Splinter Cell: Conviction uitgebreid getoond. Ook zal er waarschijnlijk veel Natal-materiaal te zien zijn.