2min

In de gameverkopen van vorige week was de Xbox 360-versie van Mass Effect 2 op de tweede positie van de lijst te zien als nieuwkomer. Vandaag zijn er nog twee nieuwkomers bijgekomen in de lijst, namelijk MAG (Massive Action Game) en de pc-versie van Mass Effect 2.

Ondanks de nieuwkomers zijn de eerste drie titels van de lijst nog steeds ongewijzigd. MAG voor de PlayStation 3 van Zipper Interactive staat op een vierde plek. Het spel maakte snel naamsbekendheid door de mogelijkheid om met 256 mensen online te spelen, volgens de review van onze redactie blijkt dit goed te werken.

De vijfde positie blijft ongewijzigd en op zes vinden we de Xbox 360-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2 terug. Deze moest net als de pc-versie van hetzelfde spel twee plaatsen zakken. De pc-versie van Modern Warfare 2 is op de achtste positie te vinden. Daaronder vinden we de pc-versie van Mass Effect 2 terug, de tweede nieuwkomer. Volgens onze redactie is dit spel een regelrechte topper en zou iedereen dit spel eigenlijk in zijn kast moeten hebben.

De volledige top tien van afgelopen week ziet er als volgt uit:

  1. New Super Mario Bros (Wii – Nintendo);
  2. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PlayStation 3 – Activision Blizzard);
  3. Mass Effect 2 (Xbox 360 – Electronic Arts);
  4. MAG (PlayStation 3 – Sony);
  5. Mario Kart (Wii – Nintendo);
  6. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Xbox 360 – Activision Blizzard);
  7. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen (Wii – SEGA);
  8. Call of Duty: Modern Warfare 2 (pc – Activision Blizzard);
  9. Mass Effect 2 (pc – Electronic Arts);
  10. Wii Sports Resort (Wii – Nintendo)