2min

Vanaf 19 februari kwam Aliens vs. Predator in de Nederlandse winkels te liggen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Nu een dikke week later zien we het spel terug in de top tien als nieuwkomer.

Op de komst van Aliens vs. Predator in de top tien na is er nagenoeg niks veranderd. Wii Fit Plus is opgekrabbeld tot een tweede positie in de lijst. Terwijl Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de PlayStation 3 het nu met een derde positie moet doen. Op plaats zeven is De Sims 3 voor de pc terug te vinden.

Alleen de Xbox 360-versie van Aliens vs. Predator is terug te vinden in de lijst en wel op een negende positie. Bijna als hekkensluiter dus, maar niet helemaal, want de hekkensluiter van deze week is New Super Mario Bros voor de Nintendo DS. Het broertje dus van de nummer één.

De first-person-shooter Aliens vs. Predator werd ontwikkeld door de ontwikkelstudio Rebellion. Het spel werd uitgegeven door SEGA. In het spel strijdt je als drie verschillende partijen. Er wordt een piramide ontdekt en drie verschillende rassen hebben daar wel interesse in, namelijk de ‘Colonial Marine’, ‘Predator’ en ‘Alien’.

De volledige top tien van afgelopen week ziet er als volgt uit:

  1. New Super Mario Bros (Wii – Nintendo);
  2. Wii Fit Plus (Wii – Nintendo);
  3. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PlayStation 3 – Activision Blizzard);
  4. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen (Wii – SEGA);
  5. Mario Kart (Wii – Nintendo);
  6. Call of Duty: Modern Warfare 2 (Xbox 360 – Activision Blizzard);
  7. De Sims (pc – Electronic Arts);
  8. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen (Nintendo DS – SEGA);
  9. Aliens vs. Predator (Xbox 360 – SEGA);
  10. New Super Mario Bros (Nintendo DS – Nintendo)