1 min

Tags in dit artikel

Atari komt met een opvolger voor Test Drive Unlimited. Na vele maanden van speculatie op verschillende fora of Test Drive Unlimited 2 ooit nog zijn weg naar de buitenwereld zou vinden heeft Atari gisteren de kop ingedrukt.

Ten eerste is er een website verschenen van Test Drive Unlimited 2. Alsmede zijn er drie screenshots vrijgegeven. De wagens die we zien zijn de Gumpert Apollo, Dodge Viper en Mercedes 300SL "Gullwing". De platforms waar TDU2 op zal verschijnen zijn de XBOX360, Playstation 3 en de PC.
Atari vertelde verder dat het spel gemaakt wordt door Eden games die ook het eerste deel van Test Drive Unlimited heeft gemaakt. Verder blijft het concept van de eerste serie overeind. Het is dus een Massively Open Online Racing (M.O.O.R.)-game, waarbij online en offline elementen in elkaar verwerkt zijn. Enkele toevoegingen zullen schade, weerseffecten en een dag- en nachtcyclus zijn. De locatie van het nieuwe spel is nog niet bekendgemaakt, al gaan er geruchten dat het om het Spaanse eiland Ibiza gaat. Atari wil het spel de komende herfst in de winkels hebben liggen.