1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Microsoft heeft tegenover ‘The Sydney Morning Herald’ bevestigd dat ze intern al bezig zijn met Natal 2. Dat terwijl de eerste Natal, waarvan de officiële naam nog niet bekend is, nog minstens een half jaar van release verwijderd is.

Hsiao-Wuen Hon van Microsoft Research Asia zei tegenover de Australische krant dat er al gewerkt werd met met een tweede versie van de camera.

"Wanneer we iets voor het eerst verzinnen, bedenken we eerst een soort scenario, zoals bij Natal. Terwijl we een onderzoeker hebben die aan het werk is met de productgroep voor de eerste versie, hebben we ook al een onderzoeker die na aan het denken is over de tweede versie, die in de toekomst moet komen", aldus Hon. "We hopen door te gaan met die structuur en we hopen die structuur vast te houden. Ik vind het prachtig waar Microsoft mee bezig is."

De eerste versie van Natal moet eind dit jaar in de winkels komen te liggen. Momenteel heet het apparaat nog Project Natal, op de E3 in juni moet daar verandering in komen. Hopelijk komen we dan ook wat meer te weten over de releasedatum.