Capcom heeft deze week een nieuwe releasedatum vrijgegeven voor Lost Planet 2. De nieuwe releasedatum is een week eerder dan de releasedatum die al bekend was.

Lost Planet 2 zal dus op 11 mei in de winkels liggen voor de PlayStation 3 en Xbox 360 in plaats van de eerder gemelde 18 mei. De pc-versie laat langer op zich wachten en zal in de herfst in de winkels komen te liggen.

Naast het positieve nieuws van de vervroegde releasedatum is er nog meer positief nieuws te melden. Capcom zal ook een nieuwe multiplayer-demo online zetten. De demo verschijnt volgende week online en vanaf 31 maart kan gespeeld worden als men bezit over een speciale voucher. Voor de mensen die geen voucher hebben, zij kunnen op 21 april op de Xbox 360 aan de slag en op 22 april op de PlayStation 3.

In de demo zal zich de map ‘Turbulent Jungle’ bevinden en deze kan gespeeld worden met 16 personen. De demo bevat ook volledige ondersteuning voor chatten en ook zullen er statistieken worden bijgehouden. Spelers die de demo downloaden en spelen zullen beloond worden, wanneer ze het volledige spel gaan spelen. Ze zullen dan gelijk toegang krijgen tot de Machine Gun SP.