1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Tijdens de gamescom heeft Sony twee nieuwe modellen van zijn Playstation 3 console aangekondigd. Het gaat hier om modellen die beschikken over meer opslagruimte. Vanaf 15 september moeten de nieuwe modellen in de winkels liggen.

De verandering van de modellen is niet bepaald schokkend te noemen. Het huidige model van 120GB wordt vervangen door een 160GB model welke 299 euro gaat kosten. Daarnaast komt er een model met 320GB en daarbij wordt tevens de Playstation Move starter-kit geleverd met een Move-controller en camera, dit model gaat 349 euro kosten, slechts 50 euro meer dan de kleinere variant.

De veranderingen zijn niet echt schokkend omdat de markt van harde schrijven ook is veranderd en het voor Sony waarschijnlijk niets meer uitmaakt of ze 120GB harde schijven moeten inkopen of 160GB harde schijven. Daarnaast was het al langer bekend dat er een nieuwe bundel zou komen met de Playstation Move. De prijs van de Playstation Move bundel is echter wel bijzonder scherp. Gezien de losse Move starterskit 60 euro gaat kosten en de harde schijf is verdubbeld in opslag capaciteit.