1 min

Tags in dit artikel

,

Microsoft zou bezig zijn met het ontwikkelen van software voor de iMac, het gaat hier om een Mac suite die gebruikt kan worden voor het synchroniseren van een telefoon met Windows Phone 7. Verdere details over de software zijn niet bekend, Microsoft heeft echter wel bekend gemaakt dat de beta-versie dit jaar nog uit zal komen.

Volgens Engadget is Microsoft bezig met het ontwikkelen van een Mac suite voor Mac OS X, hiermee kan je een Windows Phone 7 synchroniseren op de iMac. Het lijkt er op dat Microsoft hiermee Apple-gebruikers probeert te trekken. Verder heeft Microsoft weinig informatie losgelaten over het programma op de iMac.

Met een Windows computer kan je op verschillende manieren verbinding maken met de PC-suite, je kan verbinding maken via een kabel of via het WiFi-netwerk. Of dat deze functie ook op de iMac beschikbaar zal zijn is nog niet duidelijk, wel is er bekendgemaakt dat dit jaar nog een open beta uit zal komen van de software. In 2011 moet de final versie van het progamma uitkomen.