1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Via Twitter heeft de topman van Easy studio, Ben Cousins, laten weten dat hij vrijdag in Londen een nieuwe Battlefield-game zal gaan introduceren. Volgens de topman zou het een compleet nieuwe pc game zijn maar wel onder de Battlefield franchise, dat blijkt uit een aantal tweets van Cousins.

Ben Cousins, topman van Easy Studio is er vrij duidelijk over, een nieuwe game, uit de Battlefield franchise. Hoe de game zal gaan heten wilde hij natuurlijk niet zeggen, de topman heeft wel laten weten dat het hier niet om Battlefield 3 of Battlefield: Assault gaat. Ook de pc-versie van Battlefield 1943 zou niet ter sprake komen tijdens de bekendmaking.

Easy studio is de maker van de gratis game Battlefield Heroes, hierdoor wordt er nu ook weer verwacht dat deze game gratis zal zijn. Een tijdje geleden doken er ook al een aantal verdachte aanwijzingen op. EA zou een aantal verschillende domeinnamen gekocht hebben zoals Battlefieldp4f.com, BattlefieldPlay4free.com, Bfassault.com en Bfplay4free.com. Of dat weer iets te maken heeft met de aankondiging van morgen is onduidelijk.