1 min

Electronic Arts heeft officieel bekendgemaakt dat Battlefield 4 er gaat komen. Er is nog een lanceerdatum bekend maar de game is wel degelijk in ontwikkeling. Het bestaan van de game lekte eerder deze week al uit.

De bekendmaking komt enkele dagen nadat het bestaan van de game onbedoeld uitlekte in een advertentie van Medal of Honor: Warfighter. Deze advertentie werd te vroeg geplaatst waardoor het bestaan van het nieuwste deel van de shooter onbedoeld al wereldkundig werd gemaakt. Om die reden heeft uitgever Electronic Arts dan ook besloten het vervolg op deel drie maar zelf officieel aan te kondigen.

Heel veel informatie liet de uitgever echter nog niet los. Zo weten we in ieder geval dat de bètatest van de nieuwe shooter in de herfst van 2013 plaats zal vinden. Wanneer de game zelf uit zal komen en op welke platformen is vooralsnog onduidelijk. Om deel te kunnen nemen aan deze bètatest kan de consument een Limited Edition van Medal of Honor: Warfighter in huis halen. Deze geeft gegarandeerde toegang tot de test.