1 min

Tags in dit artikel

Ontwikkelaar Danger Close heeft afgelopen weekend laten weten bezig te zijn met een nieuw deel in de Medal of Honor-serie. Het laatste deel van deze serie had wat verbeterpunten en de ontwikkelaar zou nu goed naar alle kritiek hebben geluisterd.

Het laatste deel ging sinds de lancering in oktober 2010 ruim vijf miljoen keer over de toonbank. Dit is voor game ontwikkelaar Danger Close dan ook reden genoeg om een nieuw deel aan de serie toe te voegen. Met veel tips en feedback van de spelers wilt Danger Close een verbluffend nieuw deel produceren. Onduidelijk is nog de rol van Electronic Arts afdeling DICE, die in het vorig deel de multiplayer voor zijn rekening nam.

Waar verschillende First Person Shooters bijvoorbeeld de Vietnam oorlog of de tweede wereld oorlog verbeelden, probeert Medal of Honor het verhaal van de hedendaagse soldaat te vertolken. Zo speelde het laatste deel in Afghanistan af en zal het nieuwe deel ongetwijfeld een vergelijkbaar "podium" hebben. Op de website van Medal of Honor is te lezen dat ontwikkelaar Danger Close niet kan wachten om meer nieuws bekend te maken.