1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Volgens verschillende bronnen van de website Fudzilla zal het nieuwste deel in de Burnout-reeks de naam Crash gaan dragen. De game zal naar verluidt rond het speltype "Showtime" worden gebaseerd uit het deel Burnout paradise.

Dit speltype zou zo populair zijn geweest in het vorige deel dat Electronic Arts er nu voor zou hebben gekozen om het nieuwste deel compleet rond dit speltype te bouwen. In het speltype Showtime is het de bedoeling dat de speler zoveel mogelijk schade aanricht. Dit kan de gebruiker doen door andere weggebruikers te rammen maar ook tegenstanders zijn een onderdeel om een ravage mee aan te richten.

Het nieuwste deel van de Burnout serie zou in het fictieve Crash City afspelen. Verder is jammer genoeg vrijwel niets bekend over de mogelijke opvolger. Electronic Arts heeft het nieuwste deel nog niet bevestigd of aangekondigd maar Fudzilla verwacht dat dit later dit jaar nog zal gebeuren. De website meldt dat men er vanuit mag gaan dat er op de E3 van aankomend jaar een aankondiging en releasedatum bekend zal worden gemaakt.