L.A. Noire krijgt een vervolg. Er is nog geen officiële aankondiging, maar Take-Two-CEO Strauss Zelnick heeft dit wel min of meer uitgesproken. Ondanks dat het spel pas een paar dagen verkrijgbaar is, voorziet Zelnick een succesvolle serie.

Volgens Zelnick is de detectivegame bijzonder goed ontvangen en zouden de verkoopcijfers boven verwachting zijn. Daarom heeft ontwikkelaar Take-Two volgens Zelnick alle reden om te geloven dat L.A. Noire een nieuwe en sterke franchise zal worden. Een vervolg is daarmee nog niet officieel, maar lijkt wel voor de hand te liggen. Ook zijn er naast de uitspraken van Strauss Zelnick ook nog andere interessante aanwijzingen opgedoken.

Zo is het contract van Take-Two met Rockstar verlengd en liet Zelnick weten dat de ontwikkeling van een tweede deel aanzienlijk minder tijd in beslag zal nemen omdat de motionsensetechnologie nu al volledig klaar is. De meeste tijd zou volgens Zelnick gaan zitten in het schrijven van een nieuw script voor een tweede deel. Daarnaast deed Brendan McNamara de uitspraak dat de studio wederom gebruik zal gaan maken van de motionscantechniek in een volgend project. Dit hoeft echter niet te betekenen dat dit ook een L.A. Noire-titel is. De techniek zou ook kunnen worden toegepast in een volgende GTA- of de PS3-exclusive titel Agent.