Nu de E3-Beurs in het vooruitzicht ligt zal er steeds meer informatie vrijkomen over wat bedrijven en ontwikkelaars op deze beurs zullen gaan brengen. Dit geld ook voor uitgever THQ. Deze bevestigde haar line-up voor de beurs.

De uitgever die al sinds 1989 werkzaam is in de game-branche ontwikkelde in het verleden onder andere franchises als Saints Row, Red Faction en Company of Heroes. Daarnaast heeft de ontwikkelaar de ontwikkelrechten van onder andere WWE, Warhammer en UCF in handen. Voor de aankomende E3 beurs heeft de ontwikkelaar een aardige line-up met meer dan vijftien titels.

Zo kunnen we op de E3-beurs onder andere Margaritaville Online, Metro, Last Light, MX vs ATV Alive DLC, Saints Row: The Third, uDraw voor PS3 en 360, UFC Personal Trainer, UFC Undisputed 3, UFC Undisputed: Fight Nation, Warhammer 40.000: Dark Millennium Online, Warhammer 40.000: Space Marine, Warhammer 40.000: Kill Team en WWE ’12 verwachten.

Daarnaast gingen er geruchten over de aankondiging van een vervolg op Homefront. Hier werd in het bericht van THQ echter niets over vermeld. Wel werd er onder de aandacht gebracht dat THQ bezig is met de DLC voor het eerste deel van Homefront.

Daarnaast zal THQ in 2012 het tweede deel van Darksiders op de markt brengen. Deze game word ontwikkeld door Vigil Games en zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. In het tweede deel zal het vooral gaan om Death. Death is de tweede Horseman of the Apocalypse en zou de Apocalypse te vroeg in hebben gezet. Vigil Games laat weten dat het tweede deel in dezelfde tijd af zal spelen als deel een. Daarnaast wordt eenzelfde opzet belooft met meer mogelijkheden en grotere spelwerelden. Darksiders 2 zal echter niet op de E3-beurs te vinden zijn.

De E3 beurs vindt volgende week plaats in Los Angeles van dinsdag tot en met donderdag.