min

Tags in dit artikel

, , ,

THQ, een Amerikaanse ontwikkelaar en uitgever van spellen, gaat het bedrijf opsplitsen in drie verschillende divisies. Een vrij logische stap omdat er steeds meer verschillen komen in de doelgroepen en spellen.

De eerste groep wordt de groep voor de échte gamers, Danny Bilson zal deze groep gaan leiden en de groep zal de ‘Core’ groep gaan heten. De groep zal verantwoordelijk zijn voor opkomende spellen als: Darksiders, MX vs. ATV Reflex, Homefront en Warhammer 40,000 Space Marine. Ook de bestaande franchises die bij de ‘core-games’ horen zullen door deze groep verzorgd worden.

De tweede groep is de groep die verantwoordelijk is voor het online gedeelte van THQ. Deze groep zal door Steve Dauterman geleidt worden. De groep zal verantwoordelijk zijn voor alles van THQ wat online plaatsvindt.

De laatste groep van THQ heet: ‘Kids, Family en Casual Games’. Deze groep wordt verzorgd door Doug Clemmer en zal zoals de naam al verklapt spellen verzorgen voor het hele gezin. Clemmer zei daarover nog het volgende: THQ is enthousiast om ervaringen te ontwikkelen die Microsofts Natal volledig benutten."