2min

Ook Ubisoft hield gisterenavond zijn E3 presentatie voor de pers en ook hier werden weer diverse nieuwe games aankondigd en waren weer trailers te bekijken. Om te beginnen bevestigde het bedrijf de komst van Far Cry 3, Brothers in Arms: Furious 4 en The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn. Ook de familie games ontbraken niet tijdens de presentatie, Ubisoft komt ook met Just Dance 3, Raving Rabbids Alive and Kicking en Rocksmith.

Het gerucht dat er een opvolger zou komen in de populaire Far Cry serie deden al langer de ronde en Ubisoft bevestigde de komst van Far Cry 3 dan ook snel tijdens de keynote. Er werd een zeer lange demonstratie gegeven van deze game. Far Cry 3 zal worden ontwikkeld door de studio Ubisoft Montreal en zal in 2012 verschijnen voor de pc, PlayStation 3 en natuurlijk ook de Xbox 360.

Een andere grote serie van Ubisoft is natuurlijk Brothers in Arms, ook hiervoor komt een vervolg op de markt namelijk Brothers in Arms: Furious 4. Dit keer gaat het echter om een humorvolle Brothers in Arms, die zal worden ontworpen in een wat minder serieuze en over de top stijl, totaal anders dan de voorgaande Brothers in Arms delen dus maar waarschijnlijk niet minder interessant. Ook deze game zal pas in 2012 in de winkels verschijnen.

Ubisoft maakte ook bekend te werken aan The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn, een game die hoort bij de gelijknamige film. Veel informatie werd er echter niet bekend gemaakt, zo weten we nog geen lanceerdatum of op welke consoles deze game beschikbaar zal komen.

Anders titels die al bekend waren maar nog moeten uitkomen werden uiteraard ook even getoond. Zo was er aandacht voor TrackMania 2, Rayman Origins, Driver: San Fransisco en natuurlijk ook Assassins Creed: Revelations.

Ook de drie familie games werden onder de aandacht gebracht door Ubisoft. Raving Rabbids Alive and Kicking is een game over een irritante konijntjes die je moet vermoorden of waarbij je samen met je vrienden een bepaalde vorm moet aannemen.

Just Dance 3 behoeft weinig uitleg, dit is een dansspel en zal voor de verandering niet alleen op de Wii uitkomen maar ook op de Xbox 360 en de PlayStation 3, het maakt hierbij gebruik van de PlayStation Move controller en Xbox’s Kinect.

Tot slot nog wat informatie over de game Rocksmith, om deze game te kunnen spelen heb je een echt electrisch gitaar nodig en volgens Ubisoft wordt je ook echt beter in het spelen op een gitaar als je deze game speelt. Of dat ook allemaal waar is zal uiteraard nog moeten blijken maar het opent mogelijk een hele nieuwe markt.