1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Steam houdt een grote kortingsactie op de games in het assortiment. Dagelijks is er een selectie van games in de aanbieding met kortingen tot wel 85 procent. De Steam Summer Camp Sale loopt tot 10 juli.

Dagelijks zijn er ook tickets te winnen door achievements te halen waarmee je extra content kan krijgen voor bepaalde games. Denk hierbij aan extra karakters, nieuwe maps of gear voor bepaalde personen in het spel. Elke dag worden er nieuwe opdrachten toegevoegd om de prijzen vrij te spelen. Deze opdrachten variëren van je aansluiten bij de Summer Camp Official groep tot het vermoorden van vijftig vijanden in Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution. Alle achievements waarmee een prijs te verdienen valt, zijn gekoppeld aan een game die meedoet aan de kortingsactie. Elk gehaalde achievement levert één ticket op en met drie tickets kan je een prijs uitkiezen. Iedereen die een ticket heeft verdiend tijdens de Steam Summer Camp Sale maakt ook kans om de tien games op zijn wishlist te winnen. Uiteraard moet je hiervoor wel een wishlist samenstellen. Steam Summer Camp Sale loopt tot tien juli en dagelijks veranderen de kortingen en achievements die je moet halen voor een prijs.

Omdat het dit weekend Independence Day is in de Verenigde Staten zijn ook op andere plekken zoals in de App Store veel games in de aanbieding. Deze acties lopen in de meeste gevallen alleen dit weekend.