1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Codemasters wil zich specifiek gaan richten op het ontwikkelen van enkel racegames. Hiermee hoopt de ontwikkelstudio een groter marktaandeel te verwerven in het racegenre.

Om een stevigere positie te verwerven probeert Codemasters nieuwe talenten aan te trekken die hun team kan versterken. Daarnaast overweegt de studio om de Guildford-studio die verantwoordelijk is voor het recent uitgebrachte Bodycount te sluiten om zo een beter en sterker ontwikkelteam te creëren. De ontwikkelaars die momenteel werkzaam zijn in de Guildford-studio wordt geadviseerd om te solliciteren bij de andere studio’s van Codemasters welke zich bevinden in Birmingham en Warwickshire.

Met deze laatste studio heeft Codemasters daarnaast nog de nodige plannen. Zo zal er een nieuw team van ontwikkelaars komen die verantwoordelijk is voor de ondersteuning en ontwikkeling van de F1-serie. Door vol in te zetten op de Dirt en F1-series spreekt Codemasters een breed publiek aan. Zowel de rauwe en realistische F1-speler als de meer arcade racer die graag een hoop X-Games en Gymkhana verwelkomt.