1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Afgelopen weekend is er een video uitgelekt waarin kort de nieuwe interface van de Xbox 360 te zien is. De update met deze interface staat gepland voor deze herfst.

Microsoft is bezig om voor al haar apparaten en software één herkenbare en solide look te creëren. Het begon allemaal met de interface van Windows Phone die erg herkenbaar was door het veelvuldige gebruik van vierkante vlakken genaamd tiles oftewel tegels. Dit nieuwe uiterlijk is Microsoft goed bevallen want eenzelfde interface zal ook beschikbaar komen in Windows 8 en nu dus ook op de Xbox 360.

In de korte video hierboven zie je een filmpje waarin de nieuwe interface van de Xbox 360 is te zien. Ondanks dat de taal van de interface is ingesteld op Frans zijn er verschillende iconen duidelijk te herkennen. Zo zien we bijvoorbeeld Xbox Live Marketplace en de Bing zoekmachine voorbij komen maar ook promotie voor bepaalde games en DLC. Jammer genoeg wordt er niet veel getoond in de video maar wanneer je geïnteresseerd bent in wat er gaat komen voor de Xbox 360 van Microsoft is de video zeker het kijken waard.