1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony heeft een nieuw deel van de populaire race-sim Gran Turismo 5 aangekondigd in de vorm van Gran Turismo 5 Spec 2. Echter is nieuw hier niet helemaal op zijn plaats.

Wanneer je het spel koopt zal je namelijk niets nieuws krijgen dan wat je nu ook al in bezit zou kunnen hebben. Op het schijfje zal je namelijk naast Gran Tursimo 5, enkel alle content van de v2.00 update vinden plus alle downloadbare content (DLC) die beschikbaar was voor de game. Wanneer je echter de game op zeer regelmatige basis speelt en je zo nu en dan wel eens wat uitgeeft aan DLC, bestaat er een grote kans dat je deze content dan ook al op de console hebt geïnstalleerd.

Gran Tursimo 5 is vooralsnog de meest populaire race-simulator op de minstens zo populaire console van Sony. In de game heb je de beschikking over ruim duizend verschillende wagens welke je over ruim aantal circuits kunt sturen. Door middel van het winnen van races werk je jezelf een weg naar de top. Gran Turismo 5 Spec 2 zal op twee februari 2012 in de Japanse winkels liggen. Het is nog niet bekend welke prijs de game zal gaan kosten. Daarnaast heeft Sony laten weten dat zij voorlopig nog geen aspiraties heeft om de game ook uit te brengen in Europa.