1 min

Vodafone lijkt te kampen te hebben met een ernstige storing sinds het begin van de middag. Inmiddels is de storing al enkele uren gaande en kan een deel van de Vodafone klanten moeilijk of helemaal geen gebruik maken van het mobiele internet op de smartphone. Ook de website van Vodafone is getroffen en is al de hele middag onbereikbaar.

Een woordvoerder laat weten dat een deel van de klanten is getroffen maar hoeveel precies is niet te zeggen. Er zijn ook klanten die helemaal nergens last van hebben en gewoon zonder problemen gebruik kunnen maken van het mobiele internet.

Vodafone is ondertussen druk bezig te achterhalen waardoor de problemen worden veroorzaakt en hoe het zo snel mogelijk kan worden opgelost. Op dit moment is er nog niets bekend over een oorzaak of hoelang de storing nog gaat duren.

UPDATE:
Inmiddels hebben wij van Vodafone vernomen dat de storing gisterenmiddag al rond 14:15 zou zijn opgelost. Gebruikers die nu nog steeds problemen ondervinden zouden dus niet gerelateerd zijn aan deze storing en kunnen het beste contact opnemen met de klantenservice van Vodafone.

De storing aan de website van Vodafone stond wellicht los van de netwerkproblemen aangezien Techzine rond 17:00 uur heeft geconstateerd dat deze nog steeds onbereikbaar was. We hebben hier nog vragen over open staan bij Vodafone.