1 min

Waar we eerder nog schreven over de mogelijkheid van een interessante update voor de Surface-tablet op Patch Tuesday, bleek dit helaas niet het geval te zijn. Wel kreeg de tablet van Microsoft een update voor de verbetering van de WiFi-connectiviteit.

Net als altijd bracht Microsoft deze dinsdag in zijn maandelijkse patchronde een aantal updates uit voor verscheidene besturingssystemen. Ditmaal zaten er ook updates voor fysieke producten bij. Het ging toch vooral om een aantal beveiligingsupdates voor Windows 8, Windows RT en Internet Explorer 10.

De Surface-tablet kreeg een update in de vorm van een patch waarmee de betrouwbaarheid van de WiFi-connectiviteit werd verbeterd. Ook zou de prestatie van de WiFi-ontvanger er flink op vooruit zijn gegaan. Om de update te bemachtigen hoeft niets speciaals gedaan te worden, deze wordt gewoon via Windows Update uitgebracht.

Verder blijft het jammer genoeg akelig stil rondom de “mysterieuze” update voor de Surface-tablet waarover MS_Nerd via Twitter berichtte. Mischien heeft Microsoft op het laatste moment besloten om voorlopig af te zien van de update, maar het lijkt er op dat het gerucht in ieder geval voor een maand op de plank kan.