1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het is al bijna een half jaar geleden sinds de laatste grote storing op Twitter. Gisteren vonden echter een aantal kleine haperingen plaats waardoor een groot aantal gebruikers opeens niet meer konden inloggen op het populaire sociale netwerk. De oorzaak zou liggen bij het succes van Justin Bieber.

De Twitter-statuspagina gaf wel aan dat er zich een aantal problemen voordeden, maar er werd niet tot in detail op ingegaan. De programmeurs van Twitter zijn druk bezig met het verhelpen van de problemen. Zij lijken de problemen inmiddels weer opgelost te hebben. Het sociale netwerk maakte niet duidelijk waardoor de problemen nou echt ontstonden.

WebProNews.com heeft wellicht de oorzaak voor het probleem weten te achterhalen. De website meldt namelijk dat het Amerikaans popidool Justin Bieber op het punt zou staan om meer volgers te krijgen dan rivaal Lady Gaga. Het zou dus kunnen zijn dat de servers van Twitter het even begeven hadden door het interesse. Het is echter ook zeer goed denkbaar dat de oorzaak ergens anders ligt.