1 min Applications

Facebook rolt geneste reacties op Pagina’s uit

Facebook is gisteren begonnen met het uitrollen van twee nieuwe functies voor het sociale netwerk. De nieuwe functies worden automatisch ingeschakeld bij pagina’s met meer dan 10.000 volgers. De twee nieuwe functies bieden nieuwe mogelijkheden bij het reageren op onderwerpen op deze pagina’s.

Vorige week schreef Techzine al over de uitrol van deze functies vanaf 25 maart, de bron blijkt het inderdaad bij het juiste eind te hebben. De nieuwe mogelijkheden zorgen er voor dat gebruikers op een nieuw niveau kunnen reageren op een bepaalde reactie, daarnaast komen de meest gewaardeerde reacties bovendrijven, terwijl als spam gemarkeerde kletspraat juist naar onderen en dus uit het zicht verdwijnt. Deze mogelijkheden worden al sinds november vorig jaar getest en zijn nu klaar voor lancering.

De nieuwe mogelijkheden zijn automatisch beschikbaar voor Pagina’s met minimaal 10.000 volgers. De beheerders van kleinere pagina’s moeten de opties handmatig inschakelen, maar vanaf juli worden ze door Facebook alsnog ingeschakeld. Alleen desktopgebruikers kunnen genieten van de nieuwe mogelijkheden, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Bron:Facebook