1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Apple houdt vanavond om 7 uur Nederlandse tijd zijn keynote voorafgaande aan de WWDC-beurs. Deze conferentie zal via de Apple TV te volgen zijn.

Apple heeft een roerig verleden als het gaat om livestreams van evenementen. De keynotes zijn in het verleden namelijk regelmatig niet voor de buitenwereld uitgezonden. Vanavond zal dat in ieder geval niet zo zijn, nu op de Apple TV het icoontje van Apple Events zichtbaar is geworden lijkt een livestream naar Apple’s kleine TV-accessoire een zekerheid.

Het is mogelijk dat Apple’s livestream ook op andere apparaten van het bedrijf te zien zal zijn. Daarover heeft het Amerikaanse merk op het moment van schrijven nog niets bekendgemaakt. Techzine heeft contact opgenomen met de Nederlandse PR-afdeling, maar vooralsnog is er geen antwoord op het vraagstuk.

Wil je meer weten over de keynote van vanavond? Lees dan wat Techzine verwacht van de conferentie.

Update (14:47):
Inmiddels is ook op Apple’s website een livestream-pagina verschenen. Daar wordt vermeld dat de stream te bekijken zal zijn met apparaten met Safari 4 en Mac OS X 10.6 of hoger en via Safari in iOS 4.2 of hoger.