1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Originele titel: iPad mini-evenement live te kijken via Apple TV

Apple gaat het iPad mini-evenement live uitzenden op Apple TV’s. Gebruikers met een Apple TV hebben een nieuw icoon op het startscherm gekregen met de naam "Apple Events". Na het indrukken van het icoontje zal je doorverwezen worden naar een pagina waar het bericht staat om terug te komen om 10 uur Pacific Time, omgerekend is dat 7 uur in de avond in Nederlandse tijd.

De laatste live-uitzending van het bedrijf uit Cupertino dateert alweer van twee jaar geleden, voor een evenement in 2010. Het blijft vooralsnog onduidelijk of Apple ook van plan is om de live-feed ook via andere middelen of iOS-apparaten te streamen.

Naast de verwachtte introductie van de iPad mini zal het evenement volgens verschillende geruchten gebruikt worden om een vernieuwde versie van de nieuwe iPad te presenteren. Ook wordt een MacBook Pro van 13 inch met Retina-scherm en een nieuwe Mac Mini verwacht.

Update:
Apple heeft de events-sectie op haar website een update gegeven en nu blijkt dat de stream inderdaad ook via Safari in iOS en Mac OS X te bekijken zal zijn.