1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Om de spelers van het in opstartproblemen verkerende GTA Online enigszins tegemoet te komen, heeft Rockstar Games besloten iedere speler van de online-versie van GTA V 500.000 virtuele dollars te schenken.

Na het immense succes van Grand Theft Auto V (review), kon ook het succes van GTA Online niet uitblijven. Ondanks maatregelen van Rockstar Games om de servers van deze online versie draaiende te houden, slaagde de gamefabrikant hier niet volledig in, wat resulteerde in enkele gefrustreerde spelers.

Rockstar Games probeert het met deze benadeelde spelers goed te maken door een bedrag van 500.000 dollar in speelgeld te doneren. Dit goedmakertje zal beschikbaar worden gesteld aan spelers die GTA Online in oktober hebben gespeeld.

Om de totale geldbalans in het spel niet teveel te verstoren, zal Rockstar het bedrag in speelgeld doneren in twee gelijke porties. De exacte data waarop deze porties zullen worden gedoneerd zullen door Rockstar nog bekend worden gemaakt.

De eerste donatie zou naar verluidt volgende week kunnen plaatsvinden, in combinatie met het uitgeven van een update die bugs in GTA Online zal oplossen. Na het toepassen van deze update zou het wellicht mogelijk zijn het speelgeld automatisch op de virtuele rekening te ontvangen.