De meeste mobiele applicaties kregen al vrij snel na de lancering van iOS 7 een hierop aangepast uiterlijk aangemeten. De grote namen als WhatsApp en Dropbox mochten hun jas aanvankelijk aanhouden. Sinds gisteren echter is er een nieuwe Dropbox-versie met een gewijzigde look in de App Store te downloaden.

Het is alweer twee maanden geleden dat Apple haar meest recente versie van het mobiele besturingssysteem iOS lanceerde. iOS 7 (review) bracht veel grafische wijzigingen met zich mee.

Na het verschijnen van iOS 7 lieten aangepaste versies van de meest populaire mobiele applicaties niet lang op zich wachten. Zo meldden onder andere Evernote, Facebook, Google Chrome, RunKeeper, Speedtest, Twitter, Vimeo, WordPress, Yahoo en Zite zich al snel met een vernieuwd uiterlijk in de App Store. Opvallend was dat Dropbox en WhatsApp in eerste instantie nog op zich lieten wachten.

Sinds gisteren is de Dropbox-applicatie in de App Store met een vernieuwd uiterlijk te downloaden. Dropbox 3.0 heeft naast het op iOS 7-aangepaste uiterlijk ook een betere ondersteuning gekregen voor de iPad. Tevens worden bepaalde functies zoals AirDrop ondersteund.

Naar verluidt zou ook de WhatsApp-applicatie in de startblokken staan om in een iOS 7-versie te worden gelanceerd.