Box heeft verbeterde apps uitgebracht voor de iPhone en iPad. Behalve een meer intuïtieve interface zorgt de nieuwe versie van de app er ook voor dat voorbeelden sneller worden weergegeven. Mensen die binnen 30 dagen de nieuwe versie downloaden, krijgen bovendien gratis 50GB opslagruimte.

Box is een app die het mogelijk maakt om je data online op te slaan. Het is met de app onder andere mogelijk om bestanden te bekijken en aan te passen, plus bestanden te delen via een bericht. Box heeft de iOS-apps verbeterd, waardoor de dienst nog prettig zou moeten zijn om onderweg mee te werken.

In de nieuwe app is onder andere de interface aangepast, waardoor het gebruik van de app intuïtiever zou moeten werken. Daarnaast heeft de nieuwe app de mogelijkheid om foto’s geleidelijk te laden, waardoor er eerder een miniatuur-weergave kan worden getoond en zijn er nieuwe bestandsformaten toegevoegd die voortaan ondersteund worden. Als laatste is het delen van documenten vloeiender geworden en is het mogelijk om naar documenten of in bestanden te zoeken.

Voor mensen die al gebruik maken van de dienst is het aan te raden om op korte termijn de nieuwe app te downloaden. Behalve de verbeteringen die hierboven zijn besproken, biedt Box nu ook 50GB aan cloudopslag aan voor iedereen die binnen 30 dagen de nieuwste app downloadt. Dit is voor de gemiddelde gebruiker meer dan genoeg om presentaties en bestanden op te slaan. De actie geldt ook voor nieuwe gebruikers.