KPN heeft officieel nog geen aankondiging gedaan maar de DSL-internetsnelheden zijn wel fors verhoogd. Daarnaast heeft KPN ook een nieuw abonnement toegevoegd aan zijn aanbod, genaamd KPN Internet Standaard.

KPN heeft besloten om de snelheden van de DSL-abonnementen te verhogen, waarschijnlijk om de concurrentie met Ziggo beter te aan te kunnen. Zo biedt het Alles-in-1 Instap-abonnement nu een internetsnelheid van 20 Mbit downloadsnelheid en 2 Mbit uploadsnelheid tegen een prijs van 45 euro per maand. Het Alles-in-1 Standaard en Premium abonnement worden verhoogt van 50/5 naar 60/6 Mbit/s.

Het nieuwe Internet Standaard-abonnement, biedt uitsluitend toegang tot het internet met een snelheid van maximaal 60/6 Mbit/s voor een bedrag van 37,50 euro per maand. Waarschijnlijk is dit abonnement in de nabije toekomst uit te breiden met KPN Play, de nieuwe televisiedienst van KPN die volledig via het internet werkt.

Daarnaast kan de internetsnelheid van alle abonnementen worden geüpgraded naar 100/10 Mbit/s voor een bedrag van 5 euro per maand. Mensen met een glasvezelaansluiting kunnen upgraden naar 100/100 of 500/500 Mbit/s voor een bedrag van respectivelijke 7,50 euro of 17,50 euro per maand.