1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Ziggo heeft bekendgemaakt dat het zijn Complete-abonnementen nog sneller gaat maken. Op dit moment is de maximale snelheid 120Mbit/s down en 12Mbit/s up, dat wordt vanaf 2 april 150Mbit/s down en 15Mbit/s up.

Op dit moment is Ziggo al bezig met het uitrollen van de nieuwe internetsnelheid naar alle klanten, maar aangezien dit enige tijd in beslag neemt wordt de snelheidsverhoging pas officieel op 2 april doorgevoerd. Straks kunnen alle mensen met een Connect & Play Complete-abonnement (voorheen Alles-in-1 Complete) genieten van een downloadsnelheid van 150 Mbit/s en een uploadsnelheid van 15Mbit/s.

Het maakt niet uit of je een Alles-in-1-abonnement hebt of alleen Internet + Televisie, bij beide abonnementen gaat de snelheid per 2 april omhoog. Het kan ook zijn dat je in een van de regio’s woont waar Ziggo de snelheid inmiddels al heeft opgeschroefd.

De snelheid van de andere twee abonnementen blijft vooralsnog gelijk, het Connect & Play Start-abonnement heeft een snelheid van 40Mbit/s down en 4Mbit/s up en het Connect & Play Max-abonnement heeft een snelheid van 200Mbit/s down en 20Mbit/s up.