1 min

Ziggo heeft bekendgemaakt dat de zakelijke divisie van het bedrijf nieuwe abonnementen gaat voeren voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Vooral de snelheid van de abonnementen wordt fors opgeschroefd. De nieuwe abonnementen en snelheidsverhogingen voor bestaande klanten gaan in op 1 april.

Ziggo vernieuwt zijn aanbod voor ZZP’ers en kleine bedrijven die internet afnemen via het coax-netwerk. Voor het goedkoopste abonnement verandert er niets, zij krijgen voor 45 euro per maand exclusief BTW een downloadsnelheid van 60Mbit/s en een uploadsnelheid van 10Mbit/s.

Het Alles-in-1 Compleet abonnement van 52,50 euro per maand exclusief BTW krijgt een snelheidsverhoging, in plaats van 130/30Mbit/s is de nieuwe snelheid 180/30Mbit/s. Het Alles-in-1 Pro abonnement krijgt de grootste verhoging, dit abonnement van 62,50 euro per maand exclusief BTW gaat van 200/40Mbit/s naar 300/40Mbit/s.

Ziggo is op dit moment ook bezig met de uitrol van het Alles-in-1 Pro Plus abonnement, dit abonnement is pas in een select aantal gebieden beschikbaar, maar moet later dit jaar overal beschikbaar worden. Dit abonnement biedt een snelheid van 500/40Mbit/s voor een bedrag van 72,50 euro per maand exclusief BTW.

Op de consumentenmarkt verandert er op dit moment niets, maar eerder werd al bekend dat Ziggo het Complete-abonnement in snelheid gaat verhogen per 2 april van dit jaar.