SDSL van BBeyond naar 9.2 MBPS

SDSL van BBeyond naar 9.2 MBPSBBeyond introduceert Gebundeld SDSL met een snelheid tot 9.2 Mbps. Hiermee kunnen bedrijven hun breedbandverbinding naar het IP-VPN bedrijfsnetwerk of internet vergroten tot 9.2 Mbps. De nieuwe dienst van BBeyond integreert twee tot vier SDSL lijnen via één router in één verbinding. BBeyond biedt met Gebundeld SDSL een kostenefficiënt alternatief voor dure huurlijnen.

Door de opkomst van nieuwe technologieën als terminal server oplossingen, Voice over IP en online videoconferencing, groeit de vraag naar bandbreedte. Met een lage bandbreedte kan het voorkomen dat tijdens het verzenden van zware bestanden de internetcapaciteit volledig wordt benut en de rest van het bedrijf met een overbelaste verbinding wordt geconfronteerd. Met Gebundeld SDSL behoort dit tot het verleden.

Wanneer een bedrijf merkt dat het gebruik van IP-VPN of internet toeneemt en steeds meer capaciteit nodig is, kan een extra gebundelde SDSL-verbinding de eenvoudige, maar vooral kosteneffectieve oplossing zijn. ‘Gebundeld SDSL is daadwerkelijk een verbreding van de bandbreedte en voegt snelheden van verbindingen samen en is daardoor uit te breiden tot 9.2 Mbps. We hebben hiermee onze snelheid wederom verbeterd en denken daar onze klanten een grote dienst mee te bewijzen,’ aldus Maarten de Kroon, sales manager BBeyond.