1 min

Tags in dit artikel

,

Electronic Arts heeft deze week laten weten een deal gesloten te hebben met het bedrijf GOA voor de langverwachte massively-multiplayer online (MMO) game Warhammer Online: Age of Reckoning (WAR). Hiermee wordt EA de exclusieve uitgever van dit product in heel Europa.

GOA, eigendom van France Telecom en uitgever van online games, had al eerder de distributierechten voor WAR verkregen en zal daarom blijven optreden als exclusief uitgever van de game Dark Age of Camelot, die in 2001 in Europa werd gelanceerd.
"WAR is een van de meest gewilde MMO’s ter wereld en is in Europa bijzonder populair. GOA was altijd een uitstekende partner met Dark Age of Camelot en door hen te laten samenwerken met EA’s top verkoop- en distributieteams in Europa hebben we nu een combinatie die niet te kloppen is", aldus Mark Jacobs, VP en General Manager van EA Mythic.

"EA’s ongeëvenaarde distributiebereik in Europa zal helpen om WAR het succes te maken dat we verwachten. We hadden ons geen beter samenwerkingsverband kunnen wensen", laat Senior Vice President Ghislaine LeRhun van GOA weten. Warhammer Online: Age of Reckoning is voorzien van de vernieuwende ‘Realm vs Real’ gameplay. Dit brengt de spelers in een wereld van onophoudelijk conflict. De game staat gepland voor 2008 en zal te koop zijn in winkels en het EA downloadcenter.