1 min

Tags in dit artikel

,

Rockstar heeft een nieuwe patch voor het immens populaire freeroamingspel GTA IV uitgebracht. De patch lost enkele multiplayerproblemen op en is beschikbaar voor zowel PlayStation 3- als Xbox 360-bezitters van GTA IV.

De vrijgegeven patch is vooral gericht op de multiplayer. Zo worden verschillende crashes in het multiplayerspel opgelost, waaronder een die optrad bij het starten van een race of GTA Race en een bij het wisselen van teams. Ook is het weer mogelijk om uit voertuigen bij een GTA Race te stappen. Verder is het niet meer mogelijk om te hoge scores te halen in de spelmodus Cops ’n Crooks en wordt de teller niet meer gereset wanneer een nieuwe speler de lobby binnenkomt. Als laatste is de kickoptie gewijzigd, spelers komen nu niet meer in het singleplayergedeelte terecht als ze gekickt worden.

Dit is de tweede patch voor GTA IV. Eerder gaf Rockstar al een patch voor de PlayStation 3-versie vrij die gedeeltelijk vastlopers van het spel moest verholpen, maar ook vooral gericht was op het multiplayeraspect van de game. De crashes op de Xbox 360 zijn ook nog altijd niet aangepakt.