1 min

Tags in dit artikel

, ,

Square Enix heeft Front Mission Evolved officieel aangekondigd voor deze lente. Dit was in november ook al eens gedaan, maar blijkbaar wilde men het nog maar eens duidelijk maken.

In het spel zullen gamers spelen met een Wanzer war machine, een grote gevechtsrobot, die volledig is aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. De speler zal de robot als piloot besturen, niet als de robot zelf, dit alles in 3rd person. Een single- en multiplayer mode zijn beide aanwezig. Het spel wordt uitgegeven voor PC, Playstation 3 en Xbox360.

Plot
Het is het jaar 2171. De wereld is veranderd, en de technologie is vooruit gegaan. De landen zijn samengesmolten tot grote politieke machten. Als een terrorist één van de U.C.S.’s orbital elevators vernield, komt de menselijke oer-honger naar oorlog weer op, en wordt het leger klaargestoomd voor een aanval. Dylan Ramsey, een jonge ingenieur, wordt voor het leger opgeroepen, en jij speelt voor hem.

Features

  • verschillende en uiteenlopende locaties, van de stad tot Antarctica;
  • pas je Wanzer aan: spelers kunnen kiezen uit allerlei wapens, upgrades of Wanzer onderdelen;
  • online multiplayer: Je kunt in je eentje of in teams online tegen anderen spelen. Natuurlijk kan ook hier je Wanzer sterk worden aangepast. Ook is er een mogelijkheid om 1 vs. 1 te spelen.

Hieronder de trailer.