2min Devices

Hercules komt met twee nieuwe monster kaarten

Met trots introduceert Hercules twee gloednieuwe grafische kaarten voor de wereld van 3D gaming, de 3D Prophet 9700 en de 3D Prophet 9500 Pro, waarmee elke normale computer verandert in een visueel verbluffend snelheidsmonster voor de meest veeleisende gamers. De 3D Prophet 9700 wordt geleverd met een geweldige softwarebundel, inclusief de volledige retail versie van de nieuwe, lang verwachte game No One Lives Forever 2: A spy in H.A.R.M.’s way.

De 3D Prophet 9700 en 3D Prophet 9500 Pro zijn uitgerust met een 3D-architectuur die zijn tijd jaren vooruit is en waarmee volledige hardware-acceleratie wordt bereikt met de nieuwste API’s (Application Program Interfaces) – DirectX 9 van Microsoft en OpenGL – voor een compleet nieuw niveau van realisme in de games van vandaag en van de toekomst. De kaarten zijn gebouwd rondom de laatste 3D-innovaties van ATI (Smartshader 2.0 met programmeerbare Pixel Shaders 2.0 & Vertex Shaders 2.0, Truform 2.0 en DirectX9 Displacement Mapping), waarbij gebruik wordt gemaakt van de Smoothvision 2.0 techniek voor 2X/4X/8X/16X anisotropic filtering en 2X/4X/6X FSAA. Het eindresultaat is een perfecte beeldkwaliteit, vrij van enige grafische vervorming.

Hercules komt met twee nieuwe monster kaarten

"Met de introductie van deze twee nieuwe, geavanceerde 3D Prophet kaarten onderstrepen wij onze intentie om, met gebruikmaking van de ATI-technologie, de beste grafische acceleratiekaarten te produceren." aldus Christine Foucault, product manager Hardcore 3D Graphics bij Hercules. "Het aantal fervente gamers groeit nog altijd en de markt speelt daar op in met nieuwe games die ten volle gebruikmaken van de allerlaatste 3D-functionaliteit. Een standaard computer alleen is niet meer voldoende om deze nieuwe ontwikkelingen in volle glorie tot hun recht te laten komen, dat kan alleen met de juiste apparatuur. Wij zien het als een uitdaging om gamers te voorzien van de optimale technologie op het gebied van 3D, op basis van structureel solide producten van topkwaliteit die een maximum aan vermogen leveren." De 3D Prophet 9700 en 3D Prophet 9500 Pro zijn de nieuwste exponenten van deze filosofie: ongekend prestatievermogen met extreem hoge beeldsnelheid en perfect vloeiende weergave bij de meest veeleisende en grafisch gecompliceerde games. En dankzij de CATALYST(tm) drivers is de gamer verzekerd van stabiele prestaties op hoge snelheiden, met geregelde updates en nieuwe versies.