2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

BenQ voegt aan zijn reeks van innovatieve digitale camera’s de DC 2300 toe. Deze stijlvol vormgegeven camera combineert kwaliteit en prestatie met een groot gebruiksgemak. De camera past in ieders broekzak en is dus ideaal voor mensen die onverwachte, speciale momenten willen vastleggen in de vorm van een foto óf een videoclip. Het is dé ideale camera voor onderweg. Zeker gezien zijn lage energieverbruik, waardoor zorgen over de batterijstatus vrijwel tot het verleden behoren. De BenQ DC 2300 heeft zen 2.1 Megapixel CCD met de mogelijkheid tot 3 Megapixel resolutie via interpolatie.

De camera levert niet alleen uitstekende kwaliteitsbeelden, maar kan ook movie clips maken van een ongelimiteerde lengte, de enige beperking is het aanwezige geheugen. Voor het opslaan van beeld en video beschikt de camera over een ‘dubbele opslag modus’; een intern 8MB flash geheugen en de mogelijkheid om te upgraden met behulp van het ingebouwde SD/MMC card slot. De DC 2300 heeft een volledig geïntegreerde 1.6 inch TFT kleuren LCD en bevat daarnaast een ingebouwde flitser, digitale zoomlens, een zelfontspanner en witbalans.

Door zijn energiezuinigheid onderscheidt de DC2300 zich ruimschoots van andere camera’s in hetzelfde segment. Laboratorium tests laten zien dat, als de aanbevolen 2 AA batterijen gebruikt worden, de camera met het LCD display aan méér dan twee uur functioneert. BenQ’s nieuwe DC 2300, verkrijgbaar voor 165 euro (excl. BTW), zet de bedrijfsfilosofie voort: het leveren van geavanceerde producten met een hoge kwaliteit tegen een zeer attractieve prijs. Met een styling die je van een BenQ product kunt verwachten. Met zijn afmetingen (94x66x40 mm) en gewicht (amper 140 gram, excl. batterij en card) past de uiterst handzame en makkelijk mee te nemen DC2300 perfect bij een moderne digitale levensstijl.